Gratis levering på alle ordrer

+45 6142 4040

Airthings Wave – nem og alsidig detektor (tilbud)

Airthings Wave – nem og alsidig detektor Airthings Wave – nem og alsidig detektor Airthings Wave – nem og alsidig detektor

Tilgænglighed: På lager

1.450 DKK
ELLER

Hurtigt overblik

Byder på et væld af avancerede muligheder, når den via Bluetooth forbindes til mobiltelefon eller tablet. Men alligevel meget enkel at anvende.

Detaljer

Radondetektoren Airthings Wave kan lynhurtigt vise, om niveauet af radon er over eller under grænseværdien på 100 Bq/m3. Det gør det enkelt at holde øje med mængden af radon i hverdagen, så ventilation/udluftning evt. kan øges, hvis niveauet kommer over det anbefalede.

Når Wave forbindes til din mobiltelefon eller tablet via Bluetooth, åbnes for en verden af ekstra muligheder. F.eks. kan du også få temperatur og luftfugtighed præsenteret sammen med radon-værdierne som overskuelige grafer på skærmen. Komplet med historik og gennemsnitsværdier, og for de tidsintervaller, du selv vælger.

Detektoren fylder ikke mere end en røgalarm og kan i det daglige betjenes lige så let. Fører du en hånd ind foran detektoren, viser en risiko-indikator omgående, om alt er ok, om du skal være opmærksom eller om radon-niveauet er for højt.