Gratis levering på alle ordrer

+45 6142 4040

Elektronisk formaldehyd-måler

UT338A elektronisk formaldehyd-måler UT338A elektronisk formaldehyd-måler

Tilgænglighed: Ikke på lager

1.750 DKK

Hurtigt overblik

Med en elektrokemisk sensor kan denne elektroniske formaldehydmåler hurtigt måle og nøjagtigt vise koncentrationen af formaldehyd i luften. Koncentrationen kan vises som både mg/m3 og ppm (dele pr. million). Måler og viser desuden både temperatur og relativ luftfugtighed.

Detaljer

Den elektroniske formaldehyd-måler, der er beregnet indendørs brug, er baseret på en avanceret elektrokemisk sensor, som gør den meget nøjagtig. Måleren kan derfor enkelt og hurtigt måle og vise koncentrationen af formaldehyd i luften, så du hurtigt kan fastslå, om den er under eller over den anbefalede grænseværdi på 0,1 mg/m3.
Apparatet kan måle formaldehyd-koncentrationer i området 0-3 mg/m3 med en opløsning på 0,01 mg/m3. Nøjagtigheden på målingerne er på 0,02 mg/m3 ved temperaturer mellem 20 og 30 oC og en relativ luftfugtighed i området 40-70%.
Tre forskellige symboler på skærmen viser desuden hvordan koncentrationen af formaldehyd i luften er i forhold til WHO's grænseværdi for formaldehyd-koncentration indendørs.
UT338A viser desuden temperaturen og den relative luftfugtighed på målestedet. Det gør den elektroniske enhed til et helt indeklima-center.