Gratis levering på alle ordrer

+45 6142 4040

Protox Hysan (koncentrat 2,5L) fri fragt

f f

Tilgænglighed: På lager

800 DKK
ELLER

Hurtigt overblik

Protox Hysan (koncentrat 2,5L) er til professionel afrensning af skimmelsvamp, samt desinfektion efter bakterievækst og virus. Hysan kan også fjerne dårlig lugt. 

Detaljer

Hysan

Hysan er nemt at benytte, og kan påføres som traditionelt rengøringsmiddel. Inden brug kan Hysan fortyndes med vand 1:4. Se mere I vejledningen på produktet.

Skimmelsvamp

Hvis der er opstået misfarvning og/eller vækst af skimmelsvampe, anbefaler vi at benytte Hysan til at afrense den angrebne overflade. Ofte bør dette kombineres med mekanisk afrensning.

Indeklima

Protox Hysan efterlader ikke nogle sundhedsskadelige kemiske rester i lokalet. Er der risiko for at det afrensede område igen vil få fugt, kan Hysanafrensningen suppleres med en forebyggelse mod fornyet skimmelvækst med ProtoxSkimmel.

Lugtfjernelse

Hvis man har en dårlig lugt fra en overflade, kan man fjerne lugten med Hysan. Med fordel kan Hysan evt. kombineres med AbScent-posen, som hænges op for fjernelse af restlugti på de øvrige vægge og genstande i lokalet.

Bakterie - og virusdesinfektion

Hysan er også et professionelt desinfektionsmiddel mod alle andre former for bakterier og virus. F.eks. efter skybrudsskader med opstigende E. Coli inficeret kloakvand, desinfektion efter døde dyr eller fugleklatter.

Tågesprøjtning

Hvis Hysan bliver udført som tågesprøjtning vil det have en stor desinficerende effekt på luftbårne skimmelsvampesporer, bakterier og virus.