Gratis levering på alle ordrer

+45 6142 4040

Lej en digital radonmåler - Ramon 2.2 / Canary

Ramon 2.2 til radonmåling Ramon 2.2 til radonmåling

Tilgænglighed: På lager

350 DKK

Hurtigt overblik

Nu kan du leje en Ramon 2.2 / Canary radonmåler. Udlejningen gør det billigt, og det er en nem måde at måle radon-niveauet i dit hjem på. NB! Den anførte pris er for en uges leje. Kontakt os, hvis du ønsker en længere lejeperiode til kun 150 kroner pr. ekstra uge.

350 DKK

Detaljer

Til udlejning benytter vi Ramon 2.2 eller Canary

Både Ramon 2.2 og Canary er meget lette at betjene. Når du tilslutter Ramon til 220 volt, måler apparatet radon med det samme. Efter 49 timer kan du se resultatet på displayet. Med Canary skal du blot trykke på reset-knappen, så er den i gang med at måle radon. Da der er stor variation på radon-niveauet fra dag til dag, skal der også gå et par døgn, inden du tjekker radon-niveauet på Canary. Af samme grund anbefaler vi, at du måler radon i minimun 7 dage for en god indikation.

Displayet kan vise et gennemsnit af hele måleperioden eller de seneste 7 dage. På Canary kan du også se det seneste døgn. Du kan selvfølgelig også nulstille apparatet, så du kan starte en ny måling.

Levering og returnering af måleapparatet er naturligvis inkluderet i prisen. Der er altså ingen skjulte omkostninger forbundet med at leje.