Gratis levering på alle ordrer

+45 6142 4040

Nemt hygrometer (Fri fragt)

HTC-1 hygrometer HTC-1 hygrometer

Tilgænglighed: På lager

165 DKK
ELLER

Hurtigt overblik

Få nemt og hurtigt styr på, hvor høj den relative luftfugtighed er i din bolig med dette hygrometer, der også viser temperaturen. Begge dele vises klart og tydeligt på den store skærm. Apparatet, der enten kan stå på et bord eller hænge på væggen, viser ydermere tid og dato, ligesom det kan anvendes som vækkeur. Den relative luftfugtighed kan vises i området 20-99 procent med en nøjagtighed på 5 procent.

Detaljer

Da skimmelsvamp vokser på organisk materiale, når luftfugtigheden er over 80%, er det vigtigt at have styr på den relative luftfugtighed indendørs. Det kan du lynhurtigt få med dette enkle hygrometer, der tilmed viser dig temperaturen.

Både temperatur og relativ luftfugtighed vises tydeligt på den store skærm. Apparatet, der er yderst nemt at betjene med sine blot tre knapper, er designet så det både kan stå på et bord eller hænge på væggen.

Hygrometret viser også tid og dato, ligesom det kan anvendes som vækkeur. Nøjagtigheden på apparatet er på 5%, og den relative luftfugtighed vises i området fra 20 til 99 procent.