Om os

Radon-måler.dk giver dig de nyeste og bedste muligheder for at måle radonRadon-måler.dk giver de nyeste og bedste muligheder for at måle radon.

Radon-måler.dk arbejder for at afhjælpe problemer med radon i Danmark. Vi oplyser omkring radon, tilbyder test for radon og vi kan måle radon for dig. Er der forhøjede radonværdier i en bolig eller virksomhed, kan vi desuden rådgive dig om at nedsætte radon.

Radon-måler.dk er en del af AGX Nordic ApS, som også omfatter RadonHuset.dk og SkimmelsvampTest.dk.

For at sikre at du altid får den mest nøjagtige radon måling, har vi gennemtestet en lang række af markedets produkter. Ud fra disse test har vi udvalgt de bedste leverandører af radon-målebokse (dosimetre) og elektroniske radonmålere, så vi kun tilbyder de allerbedste produkter.

Vores laboratorium for analyse af radon-måleboksene følger naturligvis ISO/IEC 11665- og 17025-standarderne for radonmålinger i henhold til danske og internationale krav. Den svenske strålingsmyndighed SWEDAC akkrediterer i henhold til SS/EN ISO 14001:2004. Vores elektroniske radon-målere bliver ligeledes løbende testet og er CE-mærkede (EU).

Om AGX Nordic

AGX Nordic har været på det nordiske marked i mere end 10 år og har flere gange været Gazelle-virksomhed, hvilket vi selvfølgelig er stolte af. Vi sætter en ære i at at tilbyde professionel rådgivning, laboratorie- og gør-det-selv test, analyser/rapport og håndværksydelser indenfor bl.a. indeklima, sanering og ventilation.

Blandt vores specialer er test, rådgivning og udbedring af skimmelsvamp og radon, desinficering af bygninger og enkeltrum, TVOC-måling og -udbedring, formaldehyd-målinger og -rådgivning, bekæmpelse af skadedyr, indeklima-undersøgelser og rådgivning samt etablering og vedligehold af ventilation.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti. Desuden har vi alle lovpligtige godkendelser og certifikater.