Gratis levering på alle ordrer

+45 6142 4040

Pro-Clean skimmelsvamptest inkl. fragt

PRO-Clean indikatortest til overflader skimmelsvamptest PRO-Clean indikatortest til overflader

Tilgænglighed: På lager

88 DKK
  • Køb 2 for 85 DKK pr. stk. og spar 4%
  • Køb 3 for 80 DKK pr. stk. og spar 10%
  • Køb 4 for 75 DKK pr. stk. og spar 15%
  • Køb 5 for 70 DKK pr. stk. og spar 21%
  • Køb 10 for 65 DKK pr. stk. og spar 27%
ELLER

Hurtigt overblik

Pro-Clean skimmelsvamp test er en professionel enzymtest, som måler på protein i skimmelsvamp. Testen er udviklet af den amerikanske rumfartsorganisation NASA, og testen kan afgøres efter 5 min., om området er frit for skimmelsvamp eller alternativt kan testen vise en god indikation for, hvor meget skimmelsvamp der er. PRO-Clean koster 100,- pr. stk, men vi giver rabat, hvis du køber flere på samme tid. 2 stk. 170,-, 3 stk. 240,-, 4 stk. 300,-, 5 stk. 350,- og 10 stk. 650,-. Alle priser er inkl. moms og forsendelse. Ved flere test kan I modtage et godt tilbud.

Detaljer

ProClean skimmelsvamptest måler på protein på overflader, da der er meget protein i skimmelsvamp. I sjældne tilfælde kan der også være andre kilder, der giver proteinudslag i testen, hvis der f.eks. har været mad på overfladen. Hvis man får et positivt svar i ProClean-testen, og man ikke umiddelbart kan afrense området (hvilket man heldigvis normalt kan), så bør man overveje en anden (dyrere), dybdegående test. Vi har f.eks. flere test på vores søsterside: SkimmelsvampTest.dk.

Testen er hurtig at anvende - du får svaret inden for 5 minutter: 1. Der bliver tilsendt en speciel "vatpindholder" med en vatpind i, denne vatpind gnider du på området, du vil teste. 2. Efterfølgende lægger du vatpinden tilbage i vatpindholderen, og så knækker du holderen, hvorved der rander væske ned til vatpinden. 3. Du venter 2 minutter, og herefter vil farven på væsken skifte. Du kan nu se på en skala (fra grøn til lilla), om der er skimmelsvamp, og i så fald hvor meget. Indenfor 5 minutter får du et sikkert svar med Pro Clean indikator test.