Gratis levering på alle ordrer

+45 6142 4040

Protox AbScent - lugtfjerner

Protox AbScent Protox AbScent

Tilgænglighed: På lager

235 DKK
  • Køb 2 for 195 DKK pr. stk. og spar 18%
ELLER

Hurtigt overblik

Protox AbScent lugtfjerner anvendes til fjernelse af restlugt. AbScent er velegnet indendørs, samt i biler, campingvogne mv. til fjernelse af lugt efter f.eks. mug, skimmelsvamp, tobak, døde dyr mm. AbScent virker ved at der bliver frigivet en smugle klordioxid til luften, som nedbryder (oxiderer) ubehagelige luftstoffer og desinficerer. Dvs. den overdøver ikke lugtgenerne med en anden kraftig parfume, den fjerner lugtproblemerne.
Nem anvendelse: AbScent leveres i en forseglet alufoliepose. Aluposen åbnes og inderposen lægges i en skål eller hænges op i rummet.


1 stk. AbScent: Dkk 235,- inkl. moms og fragt.
2 stk.AbScent: Dkk 390,- inkl. moms og fragt.

Detaljer

AbScent anvendes til fjernelse af restlugt. Kilden til lugteproblemerne (f.eks. fra mug, skimmel, tobak, døde dyr mv.) bør fjernes først, men efterfølgende er der ofte stadig en restlugt, som sidder i væggene, møblerne, skabene, stofferne osv. Her er AbScent en stor hjælp på de medfølgende lugtproblemer. I vanskelige tilfælde er det en fordel at man først afrenser det område, hvor lugtkilden kommer fra, med produktet Hysan og efterfølgende benytter AbScent.

 

Nem anvendelse

Protox AbScent leveres i en forseglet alufoliepose. Aluposen åbnes og inderposen hænges op i rummet eller lægges i en skål. (Se mere om anvendelse på produktet - vejledningen er simpel og på dansk)

 

Virkemåde

Protox AbScent lugtfjerner frigiver klordioxid i meget små mængder (< 0,1 ppm), når den møder luftens fugtindhold. Klordioxid nedbryder (oxiderer) ubehagelige lugtstoffer og er et effektivt desinfektionsmiddel. Poserne er konstrueret til at afgive klordioxid langsomt (normalt op til en uge), hvorved frigjorte lugtstoffer nedbrydes i takt med frigivelsen. Der er således ikke tale om, at der med AbScent udlægges en parfume (maskering), men fjerner reelt lugtkilden. Overskydende klordioxid nedbrydes hurtigt i dagslys og af lys fra lysstofrør.