Gratis levering på alle ordrer

+45 6142 4040

Protox Hysan (koncentrat)

Protox Hysan

Tilgænglighed: På lager

245 DKK
  • Køb 2 for 200 DKK pr. stk. og spar 19%
ELLER

Hurtigt overblik

Hysan er meget effektiv til afrensning og desinfektion af skimmelsvamp. Desuden er produktet også egnet til lugtfjernelse, eller kan benyttes til desinfektion af baktievækst og virus.


Hysan er nemt at benytte og kan påføres som traditionelt rengøringsmiddel. Inden brug kan Hysan fortyndes med vand op til 1:4.


         1 stk. Hysan 0,5 L: 245,- inkl. moms og forsendelse.  


         2 stk. Hysan 0,5 L: 400,- inkl. moms og forsendelse.

Detaljer

Skimmelsvamp

Hvis der er opstået misfarvning og/eller vækst af skimmelsvampe, anbefaler vi at benytte Protox Hysan til at afvaske den angrebne overflade. Alt efter omfanget bør dette kombineres med mekanisk afrensning. Der er en god dansk vejledning på produktet.

Lugtfjernelse

Man kan også eliminere dårlig lugt fra overflader med Hysan. Lugt kan fjernes ved at gennemvæde/afvaske de anrebne overflader. Med fordel kan Protox Hysan kombineres med AbScent-posen som skal hænges op, hvis de øvrige vægge og genstande i lokalet også er begyndt at lugte.

Bakterie - og virusdesinfektion

Hysan er også et effektivt desinfektionsmiddel mod samtlige former for bakterier og virus. F.eks. efter skybrudsskader med opstigende inficeret kloakvand med E. Coli, eller desinfektion efter døde dyr mv.

Tågesprøjtning

Hysan kan også benyttes via tågesprøjtning. Her vil det have en stor desinficerende effekt på luftbårne skimmelsvampesporer, bakterier og virus.

Indeklima

Efter den behandlede overflade efterlader Protox Hysan ikke nogle sundhedsskadelige kemiske rester. Derfor er der heller ingen begrænsninger på det behandlede områdes størrelse. Hvis der er risiko for at det afrensede område igen vil få fugt, kan dette forebygges mod fornyet skimmelvækst med ProtoxSkimmel.