Gratis levering på alle ordrer

+45 6142 4040

Vilkår

Returret, garanti og målesikkerhed

Vi har en returret på 14 dage for samtlige produkter. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Fortrydelsfristen udløber 14 dage efter du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelsen gives enten på mail: info@radonhuset.dk eller telefon 61 73 60 00. I meddelsen skal du gøre opmærksom på, at du ønsker at bruge din fortrydelsesret. Derefter skal du sende din vare retur til os senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

For produkter med særlig begrænset holdbarhed bortfalder fortrydelsesretten allerede når varen afsendes fra os! Produkter med særlig begrænset holdbarhed er:

Settle Plate Skimmelsvamp lufttest

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis du har brudt emballagen på en sådan vis, at apparatet / testen ikke kan gensælges som ny, vil du blive fakturaet for gensalgsværdien på ca. 60%, alt efter hvilke varer det drejer sig om

Hvis Canary radonmåleren tages i brug, eller emballagen brydes på dosimeterne, tilbagesbetales 50% af beløbet, ved fortrydelse af købet.

Engangstestene må naturligvis ikke tages i brug inden returnering. 

ProClean skimmeltest har 1 års holdbarhed og ved længere opbevaring, skal den altid opbevares i køleskab. Vi anbefaler, at testen anvendes inden for 3 mdr. Settle Plate skimmelsvamp lufttest har en holdbarhed på 2 uger, hvis den opbevares på køl, og 1 uge ved stuetemperatur. Vi anbefaler, at I benytter testen inden for få dage efter modtagelsen.

Brugsvejledningen som følger med produkterne, skal følges i forhold til tjektiden, da resultaterne ellers kan være misvisende.

Vi benytter kun produkter af den højeste kvalitet og sikkerhed der findes på markedet.

Vi har 2 års garanti på vores produkter til private og 1 års garanti til virksomheder. Radon-målebokse bør tages i brug inden for 30 dage. Målingen kan løbe op til et år.

Målingen af radon skal naturligvis ske efter brugsvejledningen, og begge metoder er meget simple. Brugsvejledningen følger med produkterne. Ved radon-målebokse skal der udfyldes et lille skema ved målingerne, og dette skema skal videresendes sammen med radon-måleboksen til laboratoriet.

Vi benytter kun produkter af højeste kvalitet. Samtlige produkter er testet af os og alle radonmålebokse mv., er testet på akkrediterede laboratorier. Se evt. mere om målesikkerhed på websiden "om os".

 

Vi sender ikke nyhedsbreve, opfordring til mersalg eller lign. på e-mail.

Vi sender kun direkte information omkring dit køb (kvittering) og levering.

 

Betaling

Vi modtager gerne betaling online med dankort, beløbet trækkes først fra kortholderens konto, når ordren er afsendt. Alternativt kan du også overføre penge via din bank, eller vi kan fremsende en faktura. Ved direkte køb på vores adresse, kan du også betale med kontanter.

 

Levering

Forsendelserne sker med PostNord. Normalt sender vi pakkerne inden for to hverdage. Hvis der er forsinkelser ud over to dage, så kontakter vi kunden, og vi indløser ikke betalingen før produktet er sendt. Vi betaler al porto, inkl. afsendelse til laboratoriet og svar fra laboratoriet ved radonmålebokse. Svar fra laboratoriet tager 3-4 uger.